ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Ο Κόλεϊ έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας και μπαίνει στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη

Ο Ομάρ Κόλεϊ της Μπεσίκτας έρχεται στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ομάρ Κολέι συμφώνησε να μείνει ελεύθερος από την Μπεσίκτας και αναμένεται την Παρασκευή (30/8) στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις από τον ΠΑΟΚ.

O ΠΑΟΚ προχώρησε και «έκλεισε» το deal για την απόκτηση του Ομάρ Κόλεϊ, ο οποίος το βράδυ (21.00) θα είναι στον πάγκο της Μπεσίκτας για τελευταία φορά στον αγώνα με την Λουγκάνο για τα playoffs του UEFA Europa League.

Μετά το αποψινό παιχνίδι ο κεντρικός αμυντικός από την Γκάμπια θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για το ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να φτάσει λίγο πριν από τις 9 το πρωί, καθώς η Μπεσίκτας αποφάσισε πως θα τον αφήσει ελεύθερο και έτσι ο «Δικέφαλος» ενεργοποιεί τη συμφωνία που έχει μαζί του για διετές (1+1) συμβόλαιο.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας είχαν αποφασίσει να μπουν στη διαδικασία ενεργοποίησης της προφορικής συμφωνίας με τον Κόλεϊ μόλις έμενε ελεύθερος από την Μπεσίκτας και για να συμβεί αυτό έπρεπε να υπάρξει συμφωνία στο κομμάτι της αποζημίωσης που αξίωνε η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Η διαφορά δεν ήταν πολύ μεγάλη, ανερχόταν στις 300.000 ευρώ, ποσό που προκύπτει από το υπάρχον συμβόλαιο ύψους 1.5 εκατ. ευρώ και τα χρήματα που του δίνει ο ΠΑΟΚ για συμβόλαιο 1+1 χρόνια με τις ετήσιες απολαβές να ανέρχονται στο 1.2 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα