Φούντας: «Η πίστη Μπούση και Λυσάνδρου με έφερε στον ΟΦΗ»

Φούντας: «Η πίστη Μπούση και Λυσάνδρου με έφερε στον ΟΦΗ»

Βασίλης Μπαλατσός
fountas

bet365

Ο Ταξιάρχης Φούντας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της παρουσίασης του από τον ΟΦΗ και στάθηκε στην πίστη των Μπούση και Λυσάνδρου.

Ο Ταξιάρχης Φούντας είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. O διεθνής Έλληνας επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κρητικούς και παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Μιχάλη Μπούση.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του αναφέρθηκε στην πίστη των Μπούση και Λυσάνδρου προς το πόσωπο του, ενώ μίλησε τόσο για τους στόχους του όσο και για την πίεση που υπάρχει.

Οι δηλώσεις του Φούντα στη συνέντευξη Τύπου:

«Αυτό που με έκανε να θέλω να έρθω είναι ότι η πίστη του κ. Μπούση και του κ. Λυσάνδρου, ήταν απίστευτη προς την πλευρά μου. Ήθελα να γυρίσω στην πατρίδα μου και ο ΟΦΗ ήταν η καλύτερη στιγμή για να βοηθήσω από την πλευρά μου».

Για την απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα: «Βρίσκομαι πολλά χρόνια στο εξωτερικό, έχω παίξει σε υψηλό επίπεδο. Έχω ωριμάσει πλέον, ποδοσφαιρικά, και αυτό που θέλω και έχω να δώσω από την πλευρά μου και να βοηθήσω την ομάδα θα είναι το καλύτερο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, είναι ένα άθλημα που παίζουν 11 παίκτες οπότε θα τα δώσω όλα για τον ΟΦΗ, θα προσπαθήσω για το καλύτερο και εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά».

Για την πίεση σε μια ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ: «Γενικά σαν άνθρωπος μου αρέσει να βρίσκομαι σε μια ομάδα και να νιώθω το βάρος και να περιμένουν από εμένα. Οπότε δεν ανησυχώ. Μου αρέσει η πίεση γιατί έτσι με κάνει καλύτερο παίκτη οπότε με λίγα λόγια μου αρέσει αυτό και θα φορέσω την φανέλα του ΟΦΗ».

Για τους στόχους του με την ομάδα: «Θέλω να ζήσω χαρές με τον ΟΦΗ, να βοηθήσω την ομάδα από την πλευρά μου και να ξεπεράσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Μέσα στο γήπεδο είναι ένας νέος στόχος και να βάλουμε ένα τικ».

Για το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική: «Αυτό που σκέφτομαι είναι να βοηθήσω τον ΟΦΗ, από εκεί και πέρα ποδόσφαιρο είναι μπορεί να με καλέσει ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας, μπορεί και όχι όμως αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι ο ΟΦΗ. Αν δεν παίξω καλά στον ΟΦΗ, δεν μπορώ να κληθώ στην Εθνική. Αυτός είναι ο στόχος».

Για το τι τον έκανε να αποδεχθεί την πρόταση του ΟΦΗ: «Βλέπω ότι στον ΟΦΗ όλοι θέλουν και έχουν μεγάλη θέληση. Αυτό με τράβηξε και μου αρέσει. Με προσέλκυσε και με έκανε να έρθω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα