Άρης: Εκτός προπόνησης λόγω ίωσης ο Βέλεθ

Άρης: Εκτός προπόνησης λόγω ίωσης ο Βέλεθ

Newsroom
Ο Φραν Βέλεθ

bet365

Μια απουσία είχε ο Άκης Μάντζιος στην προπόνηση της Πέμπτης, με τον Φραν Βέλεθ να μην προπονείται λόγω ίωσης. Ο Άρης την Παρασκευή θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Την προετοιμασία του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης συνέχισε ο Άρης. Στην προπόνηση της Πέμπτης δεν έλαβε μέρος ο Φραν Βέλεθ με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό να μένει εκτός λόγω ίωσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης έχει ως εξής: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα AKTOR (31/08, 20:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, ασκήσεις αμυντικής μετάβασης, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι τακτικής).

Ο Φραν Βέλεθ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα