ΑΕΚ: Γεμίζει από οπαδούς της Ένωσης η Λιβαδειά, άνοιξε και η θύρα VIP

ΑΕΚ: Γεμίζει από οπαδούς της Ένωσης η Λιβαδειά, άνοιξε και η θύρα VIP

Newsroom
Οι οπαδοί της ΑΕΚ στη Λιβαδειά

bet365

Μετά τις θύρες 4 και 5 του γηπέδου της Λιβαδειάς, τίθενται στην κυκλοφορία για τους φίλους της ΑΕΚ και τα εισιτήρια της θύρας των VIP ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Πάνω από 3.000 αναμένεται να είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό. Οι φίλοι της Ένωσης αφού έκαναν sold out τις θύρες 4 και 5, πλέον πήραν εισιτήρια και στη διπλανή θύρα των VIP, με την παρουσία τους στη Λιβαδειά να αναμένεται δυναμική.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2024-2025 απέναντι στον Λεβαδειακό, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τα εξής:

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, που αντιστοιχούν -σε πρώτη φάση- στις θύρες 4, 5 και 5 VIP, μέσω της ticketmaster.gr πατώντας ΕΔΩ.

Η άφιξη και η είσοδος των φιλάθλων της ΑΕΚ θα γίνεται από τις οδούς Ανδρεαδάκη, Εθνικού Γυμναστηρίου και Αγίων Θεοδώρων.

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο, με βάση το νέο Νόμο, απαιτείται για τους φιλάθλους η ενεργοποίηση του εισιτηρίου τους μέσω του gov.gr wallet.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα