ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ο Βιεϊρίνια παρουσίασε τον Κουλιεράκη στους οπαδούς της Βόλφσμπουργκ

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ετοιμάζει βαλίτσες για τη Γερμανία και τη Βόλφσμπουργκ και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τον παρουσίασε μέσα από τα social media της γερμανικής ομάδας.

Μετά το παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα αναχωρήσει για τη Γερμανία ώστε να ενσωματωθεί με τη Βόλφσμπουργκ, με την οποία έχουν συμφωνηθεί όλα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έκανε σημαντική πορεία στους «λύκους» είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος έπαιξε στον σύλλογο για 4,5 χρόνια από το 2012 μέχρι το 2017 από όταν και επέστρεψε στον Δικέφαλο.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έβγαλε ένα βίντεο για τα social media της Βόλφσμπουργκ όπου μέσα από αυτό σύστησε στον κόσμο του κλαμπ τον νεαρό στόπερ, την ίδια στιγμή που οι Γερμανοί έγραψαν: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα