Ολυμπιακός, μεταγραφές: Δεν τα βρήκε με τη Γαλατασαράι για να λύσει το συμβόλαιο του ο Ζαχά σύμφωνα με τους Τούρκους

Newsroom
Ζαχά

bet365

Δεν είχαν happy end οι διαπραγματεύσεις της Γαλατασαράι με την πλευρά του Γουίλφριντ Ζαχά καθώς δεν βρέθηκε η... χρυσή τομή για να λυθεί το συμβόλαιο του 31χρονου εξτρέμ που ακούγεται για τον Ολυμπιακό.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα, η πλευρά του Γουίλφριντ Ζαχά συναντήθηκε με αυτή της Γαλατασαράι με στόχο να λυθεί το συμβόλαιο του 31χρονου εξτρέμ και να μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Τουρκία, κάτι το οποίο παρακολουθούσε ο Ολυμπιακός.

Θυμίζουμε πως ο Καχβετσί αποκάλυψε πως ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τον ρώτησε για τον 31χρονο εξτρέμ. Σύμφωνα με τους Τούρκους, η κατάληξη των διαπραγματεύσεων δεν ήταν θετική, καθώς παίκτης και ομάδα δεν τα βρήκαν και έτσι ο ίδιος δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος.

Όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, ο Ζαχά ζήτησε συνολικά 10 εκατ. ευρώ που είναι το κασέ του από τον 1,5 χρόνο που απομένει στο συμβόλαιο του με τον τουρκικό σύλλογο, κάτι για το οποίο άναψε κόκκινο... φως η Γαλατά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα