ΑΕΚ: Στην αντεπίθεση για πίνακες διαιτησίας, ημιαυτόματο οφσάιντ και διαλόγους διαιτητών και VAR!

ΑΕΚ: Στην αντεπίθεση για πίνακες διαιτησίας, ημιαυτόματο οφσάιντ και διαλόγους διαιτητών και VAR!

Το σήμα της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ με επιστολή της απευθύνεται σε ΚΕΔ και ΕΠΟ ζητώντας πειστικές εξηγήσεις για τα κριτήρια των νέων πινάκων διαιτησίας. Η Ένωση καλεί για την αγορά του ημιαυτόματου οφσάιντ, αλλά και της δημοσιοποίησης των διαλόγων διαιτητών και VAR.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Η ΑΕΚ βγαίνει μπροστά με κινήσεις ουσίας και αξιώσεις στην απόλυτα σωστή κατεύθυνση προκειμένου να αλλάξουν τα πράγματα αφού με το καλημέρα συμβαίνουν απίθανα πράγματα.

Η Ένωση έστειλε επιστολή τόσο στην ΚΕΔ όσο και στην ΕΠΟ ζητώντας να δοθούν άμεσα μέσω της ΚΕΔ πειστικές απαντήσεις για τον καταρτισμό των νέων πινάκων διαιτησίας με όσα έχουν γίνει γνωστά και δεν έχουν απαντηθεί και δεν δικαιολογούνται...

Επιπλέον η ΑΕΚ μέσω της επιστολής ζητάει από την ΕΠΟ να τρέξει τις απαραίτητες και προβλεπόμενες διαδικασίες προκειμένου να αγοράσει η Λίγκα και να θέσει άμεσα σε λειτουργία το ημιαυτόματο οφσάιντ.

Ακόμη η ΑΕΚ ζητάει να προχωρήσει τόσο η ΕΠΟ, όσο και η ΚΕΔ σε απόφαση δημοσιοποίησης των διαλόγων των διαιτητών και εκείνων στο VAR με σκοπό την απόλυτη διαφάνεια και αφού ήδη έχουν προκύψει ερωτηματικά σχετικά με όσα έχουν βγει ότι ειπώθηκαν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα