ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Στη Φαμαλικάο ως ελεύθερος ο Ράφα Σοάρες

ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Στη Φαμαλικάο ως ελεύθερος ο Ράφα Σοάρες

Ο Ράφα Σοάρες πανηγυρίζει ένα γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ράφα Σοάρες, σύμφωνα με τη «Record», ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Πορτογαλία ως ελεύθερος και να συνεχίσει στη Φαμαλικάο την καριέρα του.

Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται η Φαμαλικάο με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να ολοκληρώσει την απόκτηση του Ράφα Σοάρες ως ελεύθερου, με τη μεταγραφή να παρουσιάζει εξέλιξη κατά τη διάρκεια της Παρασκευής (30/8).

Ο 29χρονος αμυντικός. που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα στις ακαδημίες της Πόρτο, είναι προς αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα, θα επιστρέψει στην Πορτογαλία ως ελεύθερος.

Την περασμένη σεζόν ο Ράφα Σοάρες έπαιξε 21 παιχνίδια κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας, σημειώνοντας δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Η Πόρτο Β, η Ακαντέμικα, η Ρίο Άβε, η Φούλαμ, η Πορτιμονένσε, η Γκιμαράες και η Εϊμπαρ ήταν οι άλλες ομάδες που έχει αγωνιστεί ο Πορτογάλος αριστερός μπακ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα