Καρυπίδης σε Μορόν: «Να μείνεις για έναν δυνατό Αρη»

Καρυπίδης σε Μορόν: «Να μείνεις για έναν δυνατό Αρη»

Newsroom
Ο Μορόν

bet365

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης είχε νέα επαφή με τον Λορέν Μορόν και σε αυτή του μετέφερε εκ νέου την πρόθεση του Αρη να του ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του.

Σε εξέλιξη είναι οι επαφές του Αρη με τον Λορέν Μορόν, ώστε ο Ισπανός φορ να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους».

Σε αυτό το πλαίσιο υπήρξε σήμερα (29/8) νέα επαφή του Θεόδωρου Καρυπίδη με τον 33χρονο στράικερ και σε αυτή ο ισχυρός άνδρας του club του μετέφερε ξανά πως στόχος του είναι να τον κρατήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». «Θέλω να παραμείνεις γιατί προέχει το συμφέρον της ομάδας. Να παρουσιαστούμε ισχυροί και να πετύχουμε τους στόχους μας. Να μείνεις για έναν δυνατό Αρη», του είπε μεταξύ άλλων, ενώ ο παίκτης φάνηκε από την πλευρά του θετικός ώστε να συνεχίσει στον σύλλογο. «Νιώθω καλά εδώ», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο Καρυπίδης που χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση είπε στον ποδοσφαιριστή πως όσες προτάσεις έχουν γίνει για εκείνον δεν ικανοποιούν οικονομικά την ΠΑΕ και για αυτό του προτείνει επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2027 (σ.σ. επιπλέον δύο χρόνια καθώς η τρέχουσα συνεργασία τους εκπνέει το 2025), με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Πλέον με γνώμονα τα παραπάνω οι συζητήσεις των εμπλεκόμενων πλευρών φαίνεται πως βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενώ εφόσον τελικά επιτευχθεί συμφωνία τότε θα «αναβαθμιστεί» στο μεταγραφικό πλάνο του Αρη η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο, ώστε να γίνει παίκτης της ομάδας.

Αλλωστε η πλευρά της ομάδας θα συζητήσει για πιθανή αποχώρησή του Μορόν μόνο εάν έρθει κάποια πολύ μεγάλη πρόταση και παράλληλα πλησιάζει το deadline των μεταγραφών στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα