Μάντζιος: «Οι νέοι παίκτες του Άρη 'δένουν' όλο και καλύτερα με την ομάδα»

Μάντζιος: «Οι νέοι παίκτες του Άρη 'δένουν' όλο και καλύτερα με την ομάδα»

Newsroom
Μάντζιος

bet365

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολη που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για το επερχόμενο ματς του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μίλησε ο Άκης Μάντζιος στη Nova, ενώ ο κόουτς των «κίτρινων» αναφέρθηκε και στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε
Για τον ερχόμενο αγώνα, με τον συγκεκριμένο αντίπαλο:
«Είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή. Παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ο Αστέρας έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος. Έκανε μια δυνατή νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, αλλά στο εντός έδρας που έπαιξε στη συνέχεια, με αντίπαλο τον Βόλο, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Γενικώς, όμως, είναι μια ομάδα σοβαρή, που χρειάζεται να την προσέξουμε ιδιαίτερα».

Για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει τον Αστέρα ο Άρης: «Επικεντρωνόμαστε στην ομάδα μας περισσότερο. Πρέπει εμείς να παρουσιαστούμε καλά, έχοντας την εικόνα που δείξαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στις Σέρρες. Κι ακόμη καλύτεροι, σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού μας. Αυτά μάς ενδιαφέρουν πρωτίστως».

Για αν αλλάζει η προσέγγιση του Άρη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, επειδή αυτό είναι εντός έδρας ενώ τα δύο προηγούμενα ήταν εκτός: «Δεν αλλάζει κάτι… Παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε τη νίκη, όπως και στα δύο πρώτα ματς εκτός έδρας. Μόνο γι’ αυτήν θα παίξουμε. Πάμε με την ίδια νοοτροπία και την ίδια θέληση να πετύχουμε το στόχο μας».

Για την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες (σ.σ. ο Άρης θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων): «Πράγματι, δεν θα υπάρχει κόσμος στον αγώνα αυτόν. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και για τον κόσμο μας! Σίγουρα είναι απώλεια για εμάς, γιατί η βοήθεια του κόσμου μας είναι μεγάλη, είτε εντός, είτε εκτός έδρας».

Για τους νεοφερμένους στην ομάδα και αν αυτοί έχουν δέσει με τους παλιούς μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια που είχαν θετικό πρόσημο για τους «κίτρινους»: «Ό,τι θετικό παίρνει μια ομάδα, είναι καλό για την ψυχολογική της διάθεση συνολικά. Ειδικά όταν είναι μια νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα στην πραγματικότητα των επίσημων υποχρεώσεων. Επομένως, μόνο κέρδος ήταν οι βαθμοί που πήραμε τις πρώτες δύο αγωνιστικές για τη συνολική μας λειτουργία. Οι νέοι παίκτες κάθε εβδομάδα που περνάει, δένουν καλύτερα με την ομάδα. Η διακοπή που υπάρχει την ερχόμενη εβδομάδα, μάς δίνει το χρόνο να δουλέψουμε περισσότερο και καλύτερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα