Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» στην Εστρέλα Αμαντόρα ο Μπιλάλ, διατήρησε το 50% το «τριφύλλι», σύμφωνα με την A Bola

Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» στην Εστρέλα Αμαντόρα ο Μπιλάλ, διατήρησε το 50% το «τριφύλλι», σύμφωνα με την A Bola

Newsroom
Ο Μπιλάλ χάρισε τη νίκη στην Κ23 της Αιγύπτου σε φιλικό αγώνα (vid)

bet365

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, ο Μπιλάλ Αμπντελραχμάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εστρέλα Αμαντόρα, με τον Παναθηναϊκό πάντως να διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του 20χρονου Αιγύπτιου φορ.

Από την Ελλάδα, στη Liga Portugal ο Μπιλάλ Αμπντελραχμάν, σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Σε σχετικό δημοσίευμά της, η A Bola μετέδωσε πως ο 20χρονος σέντερ φορ του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εστρέλα Αμαντόρα της πρώτης κατηγορία.

Πρόκειται για ένα «κλεισμένο» deal μόνιμης μεταγραφής, με το «τριφύλλι» πάντως να διατηρεί, βάσει του ίδιου ρεπορτάζ, το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Ο Μπιλάλ έγινε παίκτης του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2019-20 και τράβηξε τα βλέμματα με τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα στους Νέους και τη Β' ομάδα των «πρασίνων», ενώ είναι και διεθνής με την Κ20 της Αιγύπτου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα