Ολυμπιακός: Με Κάρμο αλλά χωρίς Ρέτσο κόντρα στη Λαμία

Ολυμπιακός: Με Κάρμο αλλά χωρίς Ρέτσο κόντρα στη Λαμία

Νότης Χάλαρης
Ο Κάρμο

bet365

Ο Νταβίντ Κάρμο βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ενώ εκτός παρέμεινε ο Ρέτσος για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Λαμία πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, με στόχο τη νίκη και το 3/3 στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή όπου βρίσκεται για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στους «ερυθρολεύκους», ο Νταβίντ Κάρμο. Από την άλλη εκτός έμεινε ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος δεν θα πάει ούτε στην Εθνική Ομάδα όπως έγινε γνωστό.

Τέλος, μόλις δύο παίκτες της Κ19 συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Ισπανός κόουτς και αυτοί είναι οι Μουζακίτης και Κωστούλας.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ντόι, Στάμενιτς, Μάρτινς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Καμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα