Παναθηναϊκός: Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε... share το «τριφύλλι» κι αποθέωσε τον Πελίστρι

Newsroom
Ο Πελίστρι πανηγυρίζει επί της Λανς
Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, δεν ξέχασε τον Φακούντο Πελίστρι και τον συνεχάρη για την πολύ καλή του εμφάνιση στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λανς.

Ο Φακούντο Πελίστρι άφησε πίσω του τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φόρεσε τα «πράσινα» του Παναθηναϊκού, όμως οι πρώην συμπαίκτες του στους Κόκκινους Διαβόλους δεν τον ξεχνούν και δείχνουν πως συνεχίζουν να έχουν τις καλύτερες σχέσεις μαζί του.

Ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ μάλιστα, Μπρούνο Φερνάντες, δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τον Ουρουγουανό εξτρέμ μετά την εμφάνιση και το γκολ του κόντρα στη Λανς στη μεγάλη πρόκριση στη League Phase του Conference League. Ο Πορτογάλος έκανε... repost τη δημοσίευση του Παναθηναϊκού σε ιστορία στο Instagram και «αντέγραψε» τη λεζάντα του γράφοντας «Φάκουυυυ», για χάρη του Πελίστρι. Το ίδιο μάλιστα έκανε και ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, που επίσης διατηρεί δυνατή φιλία με τον Ουρουγουανό.

Το story του Φερνάντες:

Μπρούνο - Πελίστρι

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα