Αστέρας Τρίπολης: Εκτός ο Άλχο και για Άρη

Βασίλης Μπαλατσός
Αλχο

bet365

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο Αστέρας AKTOR ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (31/8, 20:00) για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Ο Μίλαν Ράσταβατς για ακόμα ένα ματς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νικολάι Άλχο, ο οποίος δεν είναι έτοιμος από τον τραυματισμό του στον δικέφαλο.

Από εκεί και πέρα ο Σέρβος τεχνικός των Αρκάδων δεν έχει να διαχειριστεί άλλο αγωνιστικό πρόβλημα, έχοντας διαθέσιμους όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Η αποστολή του Αστέρα AKTOR: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Καστάνιο, Ντελί, Ρούμπεν Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέντζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς, Τζίμας, Ζουγλής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα