Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλουμε ρούχα απλά για να γεμίσουμε την ντουλάπα μας αλλά για να τα φοράμε, το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλουμε ρούχα απλά για να γεμίσουμε την ντουλάπα μας αλλά για να τα φοράμε, το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες»

Newsroom
Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλουμε ρούχα απλά για να γεμίσουμε την ντουλάπα μας αλλά για να τα φοράμε, το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες»

bet365

Για τον αγώνα κόντρα στη Λαμία αλλά και το κομμάτι με τα μεταγραφικά μίλησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του στο League Stage του Europa League αλλά έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία με στόχο το 3/3 στο πρωτάθλημα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για το παιχνίδι, για τις μεταγραφές αλλά και τα τωρινά δεδομένα στο ρόστερ.

Για τον στόχο του τρία στα τρία: «Ο στόχος είναι να κερδίζουμε πάντα, όλα τα παιχνίδια και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε. Μέχρι τώρα ο στόχος ήταν οι νίκες, όμως πλέον αρχίζουμε να ζητάμε περισσότερα γιατί ναι κερδίσαμε παίζοντας άλλες φορές καλά και άλλες όχι. Τώρα θέλουμε πάλι να κερδίσουμε αλλά έχουμε περισσότερες απαιτήσεις».

Για το πού χρειάζεται βελτίωση η ομάδα: «Θέλω να είμαστε πιο επιθετικοί και να βρισκόμαστε πολύ περισσότερη ώρα στο μισό του αντιπάλου. Δεν θέλω να κρατάμε τη μπάλα στο δικό μας μισό και να χάνουμε χρόνο. Αυτά είναι πράγματα που τα κάναμε πέρσι και τα κάναμε πολύ καλά, αλλά φέτος δυσκολευόμαστε για την ώρα. Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό πρέπει να το δουλέψεις πάρα πολύ γιατί πέρασαν οι διακοπές, πέρασε ένα πολύ μεγάλο διάστημα και βλέπουμε πως πρέπει να δουλέψεις πάρα πολύ για να μπορέσεις να βάλεις ξανά στο μυαλό των παικτών την ιδέα του παιχνιδιού. Πολλές φορές δεν μας αρέσει να είμαστε τόσο επιθετικοί. Ίσως είναι πιο δύσκολο, ίσως προσπαθούμε αλλά δεν μας βγαίνει. Το σίγουρο είναι πως πρέπει όλοι οι παίκτες να το δουλέψουν και να το κατακτήσουν ξανά, όπως έκαναν πέρσι».

Για τα μεταγραφικά: «Πρέπει να δουλεύουμε με αυτούς που έχουμε. Πρέπει γενικώς να γίνει κατανοητό πως δεν θέλουμε να έρθουν παίκτες απλά για να γεμίσουμε, όμως μεταφορικά λέω συνήθως, την ντουλάπα μας. Γιατί η ντουλάπα μας δεν θέλουμε να έχει πάρα πολλά ρούχα. Θέλουμε να έχει τα ρούχα που χρειαζόμαστε να φοράμε. Επομένως θέλουμε μόνο τους παίκτες που χρειαζόμαστε».

Γκαρθία: «Μπορώ να συγκρίνω τον Ολυμπιακό μόνο με κορυφαίες ομάδες του πλανήτη»

Ο Ντάνι Γκαρθία από την πλευρά του μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Ολυμπιακό, τον Μεντιλίμπαρ αλλά και το παιχνίδι με τη Λαμία.

Για τις πρώτες εντυπώσεις από την Ελλάδα: «Και εγώ και η οικογένεια μου είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι με την επιλογή μας να έρθουμε στην Ελλάδα και να γνωρίσουμε αυτή την όμορφη χώρα. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτόν τον πολύ μεγάλο σύλλογο. Το επίπεδο είναι πολύ ψηλό σε όλα τα πράγματα και μπορώ να συγκρίνω τον Ολυμπιακό μόνο με τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη».

Για την επανένωση του με τον Μεντιλίμπαρ: «Είναι πολύ ευχάριστο και πολύ σπουδαίο ένας προπονητής να σε πιστεύει και να θέλει να συνεργαστεί ξανά μαζί σου, όμως από κει και πέρα πρέπει και εγώ να του αποδείξω πως δεν έχει κάνει λάθος και να δείξω σε όλους, στον κόσμο, στον σύλλογο, στους συμπαίκτες μου πως έχω έρθει εδώ για να βοηθήσω πραγματικά».

Για το ματς με τη Λαμία: «Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και αυτό θα το καταφέρουμε μόνο αν αποφύγουμε τα λάθη απέναντι σε ομάδες που απαγορεύεται να κάνουμε λάθη. Έχουμε μελετήσει τη Λαμία και έχουμε δει πως είναι μια καλή ομάδα, μια δυνατή ομάδα. Ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο και να πάρουμε τη νίκη παίζοντας καλό ποδόσφαιρο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα