ΠΑΟΚ: Ο Γεωργιάδης θα συνεχίσει στη Νυρεμβέργη

ΠΑΟΚ: Ο Γεωργιάδης θα συνεχίσει στη Νυρεμβέργη

Newsroom
Ο Χαράλαμπος Γεωργιάδης

bet365

Ο Χαράλαμπος Γεωργιάδης θα είναι, πλέον, κάτοικος Γερμανίας, καθώς ολοκληρώθηκε και ανακοινώθηκε η μεταγραφή του από τη Νυρεμβέργη.

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Χαράλαμπος Γεωργιάδης, γιος του πρώην άσου και πρωταθλητή Ευρώπης, Γιώργου, με τη Νυρεμβέργη να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Έχοντας την εμπειρία του εξωτερικού από την περσινή παρουσία του στην U19 της Σαμπντόρια, ο 19χρονος ταλαντούχος αμυντικός θα ενταχθεί αρχικά στην U20 της Νυρεμβέργης, στην οποία βρισκόταν από το καλοκαίρι και συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της.

«Ο Χαράλαμπος έχει μια πολύ καλή εκπαίδευση από τον ΠΑΟΚ και θα μπορέσει να μας βοηθήσει άμεσα με την καλή επιθετική του ορμή και την ευελιξία του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας προτίμησε. Έχοντας ήδη αποκτήσει εμπειρίες στο εξωτερικό πέρυσι, είμαστε σίγουροι ότι θα προσαρμοστεί γρήγορα στη Νυρεμβέργη», δήλωσε ο Μάικλ Βιέσινγκερ, τεχνικός διευθυντής της Νυρεμβέργης.

Ο «Δικέφαλος» θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης.

@Photo credits: fcn.de

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα