ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Στην τελική ευθεία ο δανεισμός με οψιόν του Παντελή Χατζηδιάκου από την Κάλιαρι

ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Στην τελική ευθεία ο δανεισμός με οψιόν του Παντελή Χατζηδιάκου από την Κάλιαρι

Ο Παντελής Χατζηδιάκος

bet365

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Κάλιαρι για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή κεντρικού αμυντικού Παντελή Χατζηδιάκου ως δανεικού με οψιόν αγοράς.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει να φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Ομάρ Κόλεϊ, ωστόσο αυτή δε θα είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση των πρωταθλητών Ελλάδας στη θέση των στόπερ, καθώς το όνομα του Παντελή Χατζηδιάκου έχει έρθει στο προσκήνιο.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, όπως αναφέρει στη σημερινή ηλεκτρονική έκδοσή της η εφημερίδα «Forza», με την Κάλιαρι για το δανεισμό με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, σε μια προσπάθεια να προστεθεί ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ και να καλυφθεί το κενό που άφησε η αποχώρηση του Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ.

Ο «Δικέφαλος» τα’ χει βρει σε όλα με τον Χατζηδιάκο και απομένει το «ΟΚ» της ιταλικής ομάδας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, το 2011 μετακόμισε στην Ολλανδία και την ΑΖ Άλκμάαρ με την οποία μέτρησε 213 συμμετοχές, προτού πάρει τον περασμένο Σεπτέμβριο μεταγραφή στην Κάλιαρι, όπου δεν κατάφερε να καθιερωθεί παίζοντας μόλις σε 15 παιχνίδια την περσινή σεζόν.

Είναι διεθνής από τον Οκτώβριο του 2019 και μετράει 34 συμμετοχές με το εθνόσημο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα