ΟΦΗ: Με Φούντα και Μπαΐνοβιτς στο Βόλο, εκτός ο Μπάουμαν

Βασίλης Μπαλατσός
Φουντας

bet365

Ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει στον Βόλο, έχοντας για πρώτη φορά στην αποστολή τους Ταξιάρχη Φούντα και Φίλιπ Μπαΐνοβιτς.

O ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Superleague (1/9, 19:30). Στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα βρίσκονται τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Ταξιάρχης Φούντας και Φίλιπ Μπαΐνοβιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες, Αποστολάκης, Μπρεσάν και Νέιρα, ο τιμωρημένος Άαρον Ισέκα και ο Μπάουμαν, ο οποίος «κόπηκε» για εξωαγωνιστικούς λόγους. Η τελευταία προπόνηση στο «ΒΑΚ» περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Καλαφάτης, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Γκονθάλεθ, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Καραχάλιος, Ριέρα, Γκαγέγος, Μπαΐνοβιτς, Φαϊτάκης, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Φούντας, Νους, Σενγκέλια, Γιουνγκ, Θεοδοσουλάκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα