ΑΕΚ: Ακόμα μια θύρα για τους οπαδούς της στη Λιβαδειά

ΑΕΚ: Ακόμα μια θύρα για τους οπαδούς της στη Λιβαδειά

Newsroom
AEK

bet365

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τον κόσμο της πως πλέον οι «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και για τη θύρα 6 στον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Δυναμικό αναμένεται να είναι το «παρών» των φιλάθλων της ΑΕΚ στη Λιβαδειά για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Με επίσημη ενημέρωση, η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε πως κατάφερε να εξασφαλίσει εισιτήρια και για την θύρα 6 του γηπέδου, ανοίγοντας ακόμη μια θύρα για τους πολλούς «κιτρινόμαυρους» που αναμένεται να βρεθούν στο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2024-2025 απέναντι στον Λεβαδειακό, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τα εξής:

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, που αντιστοιχούν στις θύρες 4, 5, 5 VIP και 6, μέσω της ticketmaster.gr πατώντας ΕΔΩ.

Η άφιξη και η είσοδος των φιλάθλων της ΑΕΚ θα γίνεται από τις οδούς Ανδρεαδάκη, Εθνικού Γυμναστηρίου και Αγίων Θεοδώρων.

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο, με βάση το νέο Νόμο, απαιτείται για τους φιλάθλους η ενεργοποίηση του εισιτηρίου τους μέσω του gov.gr wallet.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα