ΟΦΗ: Διπλό «άκυρο» στη Βοϊβοντίνα για Ισέκα

ΟΦΗ: Διπλό «άκυρο» στη Βοϊβοντίνα για Ισέκα

Βασίλης Μπαλατσός
ΙΣΕΚΑ

bet365

Ο ΟΦΗ απέρριψε δύο προτάσεις της Βοϊβοντίνα για τη μεταγραφή του Άαρον Ισέκα και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν προτίθεται να πουλήσει τον Βέλγο επιθετικό.

Δύο προτάσεις ήρθαν τις προηγούμενες ημέρες στα γραφεία του ΟΦΗ για τον Άαρον Ισέκα, όμως αμφότερες έπεσαν στο «κενό». Η Βοϊβοντίνα έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Βέλγο επιθετικό, κατέθεσε δύο επίσημες προτάσεις στην πλευρά των Κρητικών, με τη δεύτερη να είναι πολύ βελτιωμένη οικονομικά, όμως και οι δυο απορρίφθηκαν.

Ο 26χρονος φορ θεωρείται πολύ χρήσιμος παίκτης στον σχεδιασμό της ομάδας και υπολογίζεται πολύ από τον προπονητή του, Τραϊανό Δέλλα. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι Σέρβοι δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τον ΟΦΗ, με βάση την αξία που θεωρεί η ομάδα πως έχει ο ποδοσφαιριστής, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόθεση για ενδεχόμενη πώλησή του.

Ο ΟΦΗ απέκτησε τον Ισέκα τον περασμένο Γενάρη από την Μπάρνσλεϊ. Με τα ασπρόμαυρα ο Βέλγος επιθετικός που έχει συμβόλαιο έως το 2025 έχει 16 εμφανίσεις, με πέντε γκολ και μια ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα