ΟΦΗ: Τελειωμένος ο Μπάουμαν, ψάχνεται για τερματοφύλακα

ΟΦΗ: Τελειωμένος ο Μπάουμαν, ψάχνεται για τερματοφύλακα

Μπαουμαν

bet365

Μετά από σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων ο Νόαμ Μπάουμαν τέθηκε εκτός ομάδας και ο ΟΦΗ ψάνχεται στην αγορά για τερματοφύλακα.

Ως ξένο σώμα λογίζεται στον ΟΦΗ ο Νόαμ Μπάουμαν. Ο Δομινικανός τερματοφύλακας έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Superleague και όπως προκύπτει ο 28χρονος από εδώ και στο εξής τίθεται εκτός ομάδας.

Από τον περασμένο Μάρτιο, όταν και έχασε τα γάντια του βασικού ο Μπάουμαν έχει έντονη δυσαρέσκεια για τον χρόνο συμμετοχής του, την οποία έχει εκφράσει έκδηλα, με τον διεθνή κίπερ να έχει υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα. Όπως είνια λογικό οι Κρητικοί δεν θέλουν ένα αρνητικό στοιχείο εντός των αποδυτηρίων και συνεπώς αναμένονται άμεσα εξελίξεις, με τον 28χρονο να αναμένεται να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ.

Από τη στιγμή που ο Μπάουμαν δεν θα συνεχίσει ο ΟΦΗ ψάχνεται στην αγορά για ένα τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τους Χριστογέωργο και Σωτηρίου. Ο Δομινικανός μετράει 25 εμφανίσεις με τους Κρητικούς, εκ των οποίων στις πέντε κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα