Παναθηναϊκός: Χωρίς Ινγκασον, Μαξίμοβιτς με Athens Kallithea

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ινγκασον, Μαξίμοβιτς με Athens Kallithea

Newsroom
maximovic eurokinisi.jpg

bet365

Οι Ινγκασον, Μαξίμοβιτς δεν υπολογίζονται στον Παναθηναϊκό για το αυριανό ματς με την Athens Kallithea λόγω ενοχλήσεων που τους ταλαιπωρούν.

Την προετοιμασία του για το αυριανό (1/9) ματς του Παναθηναϊκού με την Athens Kallithea που θα διεξαχθεί Λεωφόρο με γηπεδούχο τη δεύτερη, ολοκλήρωσε Παναθηναϊκός.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν υπολογίζει εκ νέου στον Μπάλντοκ, στον Γερεμέγιεφ που εσχάτως ταλαιπωρείται από ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, ενώ σε σχέση με το πρόσφατο 2-0 επί της Λανς εκτός αποστολής είναι οι Ινγκασον, Μαξίμοβιτς λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και τους κοιλιακούς αντίστοιχα.

Αυτή αποτελείται από τους εξής: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Τζούριτσιτς, Αράο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα