Με Τσοκάι και Κάτρη η αποστολή του Λεβαδειακού για το ματς με την ΑΕΚ

Newsroom
Ο Τσοκάι

bet365

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ και στην συνέχεια ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή. Εντός είναι οι Τσοκάι, Κάτρης, επέστρεψε ο Λιάγκας και εκτός οι Εραμούσπε, Μορέιρα και Κωστή.

Μεγάλο παιχνίδι για τον Λεβαδειακό, με τους Βοιωτούς για την 3η αγωνιστική να υποδέχονται την ΑΕΚ (19:00 Novasports 2). Η προετοιμασία για την αναμέτρηση αυτή ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και στην συνέχεια έγινε γνωστή η αποστολή. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει μαζί του τους νεοαποκτηθέντες, Τσοκάι και Κάτρη, αλλά και τον Λιάγκα που επέστρεψε, ενώ εκτός έμειναν οι Εραμούσπε, Μορέιρα και Κωστή.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Λεβαδειακού έχει ως εξής: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (1/9, 19:00) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στην αποστολή που επέλεξε ο προπονητής μας βρίσκονται οι: Γκροφ, Γκαραβέλης, Λιάγκας, Κάσσος, Τσάπρας, Βήχος, Παπαδόπουλος, Χαβαλές, Κάτρης, Πλέγας, Μεχία, Κασέμι, Λαμαράνα, Συμελίδης, Τσόκαϊ, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρομό, Μπάλτσι, Γιοκέ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα