ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Προ των πυλών της Τούμπας ο Παντελής Χατζηδιάκος

Ο Παντελής Χατζηδιάκος

bet365

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της μεταγραφής του Παντελή Χατζηδιάκου από τον ΠΑΟΚ, με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να συζητούν με την Κάλιαρι τον δανεισμό του Έλληνα διεθνή αμυντικού.

To όνομα του Παντελή Χατζηδιάκου έχει έρθει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός, που πέρσι το καλοκαίρι άφησε μετά από πολλά χρόνια την Ολλανδία και την ΑΖ για να κυνηγήσει το όνειρο του στη Serie A, ανήκει στην Κάλιαρι, όμως δεν έχει τον αναμενόμενο ρόλο και χρόνο συμμετοχής (μόλις 15 συμμετοχές την περσινή σεζόν) και έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει το «ΟΚ» της Κάλιαρι για τον Παντελή Χατζηδιάκο

Μπορεί αυτός ο προορισμός να τον φέρει ξανά στα μέρη μας; Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι θετικός, όπως έχει γνωστοποιήσει στο περιβάλλον του, στο να μετακομίσει στην Τούμπα και κάπως έτσι οι πιθανότητες της επιστροφής του στην Ελλάδα είναι αρκετές.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, που ανακοίνωσαν πριν από λίγο την απόκτηση του Ομάρ Κόλεϊ, έχασαν και τον Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ αναζητώντας μια αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Έλληνα στόπερ, με τις συζητήσεις των δύο συλλόγων να είναι σε πολύ καλό σημείο και με τον Χατζηδιάκο να βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το θέμα, ίσως, να ολοκληρωθεί και κατά τη διάρκεια της Κυριακής (1/9).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα