Μάντζιος: «Κανείς δεν μας εξήγησε γιατί δεν μέτρησε το γκολ»

Μάντζιος: «Κανείς δεν μας εξήγησε γιατί δεν μέτρησε το γκολ»

Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άκης Μάντζιος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την αντιμετώπιση που έχει ο Άρης από τη διαιτησία και όπως είπε, δεν πήρε ξεκάθαρη απάντηση για τον λόγο ακύρωσης του τέρματος του Μόντσου.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Άκης Μάντζιος είπε αρχικά ότι… «δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ενέργεια και δημιουργία με αποτέλεσμα να απειλήσουμε μόνο με κάποια σουτ. Ανεβάσαμε τις γραμμές μας μετά το 55’, δώσαμε περισσότερο ρυθμό, βρήκαμε το γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και δεύτερο. Δεν συμπεριφερθήκαμε σωστά αμυντικά με αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ και να έρθει ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν θέλαμε».

Εκεί αναφέρθηκε στο γκολ που ακυρώθηκε. «Είναι ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο αναρωτιόμαστε… Ρωτήσαμε γιατί ακυρώθηκε το γκολ και απάντηση δεν πήραμε από κανέναν. Δεν ξέρω, είναι το τρίτο παιχνίδι που δείχνει ότι έχουμε πρόβλημα στο πώς μας αντιμετωπίζουν», είπε και συμπλήρωσε. «Οι διαιτητές είπαν ότι ήταν χέρι (του Ζαμόρα). Είδαμε τη φάση όπως κι άλλες. Πραγματικά σκέφτομαι τι να πω και κυρίως τι πρέπει να πω. Είναι το τρίτο παιχνίδι. Είδαμε με πόση ευκολία δόθηκε ένα πέναλτι στο ένατο λεπτό, τη σιγουριά για μια φάση η οποία δεν ήταν. Είδαμε τη γρηγοράδα με την οποία ακυρώθηκε το γκολ του Μόντσου αλλά κι άλλες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο όπου σταμάτησαν με υπόδειξη οφ σάιντ κι ενώ επρόκειτο για υποσχόμενες επιθέσεις οι οποίες πρέπει να τις αφήσεις να εκτελεστούν. Είναι ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

Ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε για τη χρησιμοποίηση του Ζαμόρα στα επιθετικά άκρα και την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του. «Ο Μάγιο αντικαταστάθηκε γιατί αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα όπως και ο Σιφουέντες. Συνολικά δεν είχαμε την αμυντική συμπεριφορά που θα θέλαμε παρότι ξέραμε ότι ο Αστέρας είναι μια ομάδα η οποία είναι ικανή στο transition παιχνίδι. Σε ότι αφορά τον Ζαμόρα, όταν ήταν να μπει στο παιχνίδι για να παίξει στη θέση του φορ σκόραρε ο Μορόν όπου θέλαμε να δώσουμε περισσότερη ενέργεια στο επιθετικό κομμάτι. Έπαιξε στην πλευρά γιατί τον αποκτήσαμε μ’ αυτόν τον σκοπό. Θα μπορούσε να είχε καλύτερη αμυντική συμπεριφορά στη φάση του γκολ του Αστέρα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα