Άρης: Νέες επαφές και οριστική συμφωνία με τον Χουάνκαρ

Άρης: Νέες επαφές και οριστική συμφωνία με τον Χουάνκαρ

Ο Χουάνκαρ

bet365

Μόνο η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών απομένει για την επικύρωση της συμφωνίας του Άρη με τον Χουάνκαρ η οποία προβλέπει συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Η οικονομική διαφορά μεταξύ Άρη και Χουάνκαρ καλύφθηκε και πλέον απομένει μόνο η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών για την επικύρωση της προφορικής συμφωνίας των «κίτρινων» με τον Ισπανό αριστερό μπακ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, στην πραγματικότητα γεφυρώθηκε η απόσταση που υπήρχε στο οικονομικό κομμάτι καθώς εκεί ήταν η εστία διαφωνίας τους.

Κι έτσι ο 34χρονος Ισπανός αριστερός full back θα ετοιμάσει πλέον βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί στους «κίτρινους» έπειτα από την τετραετή παρουσία του στον Παναθηναϊκό με τη φανέλα του οποίου μέτρησε 129 συμμετοχές με τρία γκολ και 15 ασίστ με τον Παναθηναϊκό, προηγήθηκαν οι 104 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και επτά ασίστ με τη φανέλα της Μάλαγα.

Έχοντας «φοιτήσει» στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, κατέγραψε μόλις μία συμμετοχή με τη φανέλα της «Βασίλισσας» στις 3 Οκτωβρίου 2010 και στο ευρύ 6-1 επί της ΛαΚορούνια. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Μπέτις (51αγώνες, έξι ασίστ), Σαραγόσα (26 αγώνες, τρία γκολ, μία ασίστ) και Γρανάδα (24 αγώνες, μία ασίστ) ως δανεικός από την Μπράγκα καθώς η πορτογαλική ομάδα απέκτησε τα δικαιώματά του – έναντι 2.5 εκατ. ευρώ – τον Ιούλιο του 2011.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα