Φαμπιάνο: «Ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ»

Από το ματς

bet365

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν εκτίμησε ότι ο Άρης δεν πήρε αυτό που άξιζε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και στάθηκε στη φάση του ακυρωθέν τέρματος της ομάδας του.

Με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έκανε κάτι που δεν συνηθίζει δείχνοντας έτσι τον εκνευρισμό του για τις αποφάσεις του διαιτητή Παπαδόπουλου στον αγώνα του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης. «Ένα σημαντικό κομμάτι ήταν μια κακή απόφαση του διαιτητή στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ. Είναι πολύ σημαντικό επίσης σε αυτά τα παιχνίδια να πετυχαίνεις δεύτερο γκολ για να καθαρίζεις τα ματς.

Ένας ακόμη παράγοντας είναι η συγκέντρωση που ίσως μας έλειψε σήμερα, αλλά και η απουσία των φιλάθλων μας», είπε και συμπλήρωσε. «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς στο ψυχολογικό κομμάτι να παίρναμε σήμερα τη νίκη και είναι κάτι που μας πάει πίσω στη δουλειά μας. Ξέρουμε ότι και το επόμενο παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Αλλά όταν χάνεις τέτοιους βαθμούς στην έδρα σου, χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε τον Αστέρα, είναι σημαντικό να τους αναπληρώσεις στα επόμενα παιχνίδια».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα