Athens Kallithea: Μέσα ο Βαλμπουενά για Παναθηναϊκό

Βασίλης Μπαλατσός
Athens Kallithea: Μέσα ο Βαλμπουενά για Παναθηναϊκό

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή της Athens Kallithea και τέθηκε στη διάθεση του Μάσιμο Ντονάτι για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η Athens Kallithea ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (1/9, 22:00) για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. To ευχάριστο νέο για τον Μάσιμο Ντονάτι ακούει στο όνομα του Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς ο Γάλλος μεσοεπιθετικός τέθηκε για πρώτη φορά στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού.

Εκτός από τον Βαλμπουενά και ο Νίκολιτς βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της Athens Kallithea. Aπό εκεί και πέρα εκτός αποστολής παραμένουν οι τραυματίες Μαρότα, Τζιάνι, όπως και ο Μεχίας που υπέστη κάταγμα στο χέρι.

Η αποστολή της Athens Kallithea: Αθανάσιος Πάντος, Bernabé, Ιωάννης Γκέλιος, Νεμάνια Νίκολιτς, Ματέι Χάνουσεκ, Αντρέικ Μότοκ, Νίκος Καινούργιος, Γεώργιος Μανθάτης, Πίρι Σοΐρι, Γιάννης Τσιβελεκίδης, Βίκτορ Ματίεβιτς, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Νικολά Ισιμά Μιρέν, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Χαβιέ Ματίγια, Ντεμέτριους, Γεώργιος Μουστακόπουλος, Αλεσάντρο Μερκάτι, Τιέρι Μουτίνιο, Σαμπά Λελέ Ντίμπα, Ρόμπερτς Ουκλντρίκις, Γιάννης Λουκίνας, Ματιέ Βαλμπουενά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα