ΠΑΟΚ: Με Κωνσταντέλια, Σορετίρε και Τσάλοφ ξεκινάει ο «Δικέφαλος» στο Περιστέρι

Ο Σόλα Σορετίρε στην πρώτη συμμετοχή με την φανέλα του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επαναφέρει τους Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς, Σβαμπ και Τσάλοφ στο αρχικό σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι για τον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο. Πρώτη φορά βασικός ο Σορετίρε.

Με αλλαγές στο αρχικό σχήμα του θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Περιστερίου, τρεις ημέρες μετά το παιχνίδι στο Δουβλίνο απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς για τα playoffs του UEFA Europa League.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι θα είναι για 101η φορά κάτω από τα «ασπρόμαυρα» δοκάρια, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Οτο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη, Μπάμπα. Το δίδυμο της μεσαίας γραμμής αποτελείται από τους Σβαμπ και Οζντόεφ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που πέρσι είχε πετύχει ένα γκολ-ζωγραφιά στο Περιστέρι, επιστρέφει στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου», ενώ ο νεαρός Σόλα Σορετίρε θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα, για να παίξει τον ρόλο του αντί-Τάισον, με δεδομένη την απουσία του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού από το αριστερό άκρο της επίθεσης. Επιστροφή και για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο δεξιό άκρο, ενώ στην κορυφή θα ξεκινήσει ο Φεντόρ Τσάλοφ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα