Παναθηναϊκός - Athens Kallithea: Ροτέισον από Αλόνσο, βασικοί Μαντσίνι, Τζούρισιτς και Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός - Athens Kallithea: Ροτέισον από Αλόνσο, βασικοί Μαντσίνι, Τζούρισιτς και Σένκεφελντ

Βασίλης Μπαλατσός
Μαντσίνι

bet365

Οι επιλογές του Ντιέγκο Αλόνσο για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Athens Kallithea στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Σε αναμενόμενες αλλαγές σε σχέση με τη ρεβάνς με τη Λανς προχώρησε ο Ντιέγκο Αλόνσο στο στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Athens Kallithea στη Λεωφόρο. Για την ακρίβεια ο Ουρουγουανός άφησε στον πάγκο τους Μπακασέτα και Πελίστρι, δίνοντας φανέλα βασικού σε Μαντσίνι και Τζούρισιτς, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Σένκεφελντ πήρε τη θέση του Ίνγκασον.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν σε σχηματισμό 4-2-3-1. O Ντραγκόφσκι στην εστία, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ και Μλαντένοβιτς στην άμυνα. Αράο - Τσέριν στα χαφ και Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Τετέ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ιωαννίδη.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Τετέ, Ιωαννίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα