Βόλος-ΟΦΗ: Το 0-2 ο Σενγκέλια, ο Γεωργιανός σκοράρει σε κάθε ματς που παίζει στο Πανθεσσαλικό! (vid)

Newsroom
φσασδ

bet365

Ο Σενγκέλια «έγραψε» το 2-0 για τον ΟΦΗ κόντρα στο Βόλο και πλέον έχει βρει δίχτυα και στα τρία παιχνίδια που έπαιξε στο Πανθεσσαλικό ως αντίπαλος.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ έκανε σήμερα (1/9) ο Σενγκέλια και… τήρησε την παράδοση που τον φέρνει να βρίσκει πάντα δίχτυα στο Πανθεσσαλικό.

Ο Γεωργιανός σκόραρε με όμορφο τελείωμα στο 50’ της αναμέτρησης όταν και εκμεταλλεύτηκε την ωραία κάθετη του Χατζηθεοδωρίδη που «έτρεξε» εξαιρετική ατομική προσπάθεια και έτσι «έγραψε» το 2-0 των Κρητικών κόντρα στον Βόλο.

Αυτόματα κούνησε πλεκτό και στην 3η του εμφάνιση στο συγκεκριμένο γήπεδο στην εν Ελλάδι καριέρα του, καθώς κάτι ανάλογο έπραξε, από μία φορά, στις δύο προηγούμενες που το έκανε με τον Παναιτωλικό, όπου και έπαιζε από το 2022 μέχρι και πρότινος.

Μάλιστα αθροιστικά ο 29χρονος μεσοεπιθετικός μετρά πλέον 4 προσωπικά τέρματα σε αθροιστικά 5 παιχνίδια που έχει αντιμετωπίσει τον Βόλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα