Αλμέιδα: «Eίχαμε την απαραίτητη στήριξη του κόσμου μας, να δείξουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες»

Βασίλης Μπαλατσός
Αλμέιδα

bet365

Οι δηλώσεις του προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Μετά την απώλεια βαθμών με τη Λαμία η ΑΕΚ επέστρεψε στα τρίποντα. Η Ένωση πέρασε με «διπλό» από την έδρα του Λεβαδειακού, καθώς πανηγύρισε τη νίκη με 3-0. Στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μετά τον αγώνα ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ματίας Αλμέιδα, στάθηκε στην παρουσία του κόσμου και στην απαραίτητη εμπιστοσύνη που χρειάζονται οι Κιτρινόμαυροι.

Οι δηλώσεις του Πελάδο:

Για το τι έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ: «Ολοι δουλεύουμε ως ομάδα. είχαμε τη στήριξη από τον κόσμο μας, που είναι πάντα απαραίτητος. Πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο. Στο πρώτο σκοράραμε και πήγαμε καλά.

Για το αν υπάρχει άγχος για τη σταθεροποίηση της απόπδοσης της ομάδας: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για άγχος. Άγχος έχει ένας πατέρας που δεν μπορεί να δώσει φαί στο παιδί του. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρια αποτελέσματα, όχι στρες. Να δείξουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά που πήραν δυο τίτλους. Ενας παίκτης δεν ξεχνάει… Είμαστε εδώ να τους δείξουμε εμπιστοσύνη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα