Δέλλας: «Λειτουργήσαμε σωστά στο πλάνο που είχαμε»

Newsroom
Ο Δέλλας

bet365

Στο πλάνο που είχε η ομάδα και το οποίο τηρήθηκε σωστά στάθηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Τραϊανός Δέλλας μιλώντας μετά τη νίκη με 3-1 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Ο ΟΦΗ πέρασε σαν σίφουνας από το Πανθεσσαλικό επικρατώντας με 3-1 του Βόλου. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Κρητικών, Τραϊανός Δέλλας μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Στην αρχή ήμασταν λίγο νευρικοί, μετά το γκολ γίναμε ακόμα περισσότερο και δεν κρατήσαμε την μπάλα όσο θα έπρεπε. Όμως όλη η ομάδα λειτούργησε σωστά, στο πλάνο που είχαμε και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί τότε θα δημιουργούσαμε περισσότερες φάσεις. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, ήρθαμε εξαρχής για το τρίποντο. Είπα και την προηγούμενη εβδομάδα πως μετά την διακοπή θα είμαστε άλλη ομάδα. Δεν πρέπει να αλλάζει η ψυχολογία μας, ούτε του κόσμου μας ανάλογα με το αποτέλεσμα. Μέσα από την δουλειά, την ταπεινότητα και την διαδικασία του να είναι όλοι οι παίκτες συμμετέχοντες σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε τότε θα πετύχουμε τον στόχο μας” ήταν τα λόγια του Τραϊανού Δέλλα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα