Φούντας: «Χαίρομαι που σκόραρα, ο ΟΦΗ έχει ποιότητα ως ομάδα»

Newsroom
Ο Φούντας

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ και τον Τραϊανό Δέλλα μίλησε ο Ταξιάρχης Φούντας ο οποίος στο ντεμπούτο του με τους Κρητικούς πέτυχε γκολ συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να κερδίσουν με 3-1 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Ταξιάρχη Φούντα με τον Έλληνα επιθετικό να ανοίγει το σκορ στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο και να συμβάλλει τα μέγιστα στη νίκη με 3-1 των κρητικών. Μετά το τέλος του αγώνα ο Φούντας μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Ήρθα την Πέμπτη, ήμουν λίγο κουρασμένος όμως μιλήσαμε με τον προπονητή για αρκετή ώρα. Προσπάθησα να δώσω τα πάντα για την ομάδα, πέτυχα ένα γκολ και είμαι διπλά χαρούμενος. Όταν κερδίζεις, παίρνεις τους τρεις βαθμούς και συνεχίζεις. Έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα, όταν ήρθα, είδα ότι έχει μεγάλη ποιότητα και αυτό με χαροποιεί γιατί θέλω να κάνω καλύτερη την ομάδα και να με κάνουν καλύτερο. Πετύχαμε τρία γκολ και συνεχίζουμε».

Για την απόφαση του να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ: «Ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους. Το έκανα για τον ΟΦΗ, το ήθελα πως και πως – να ξαναπαίξω στην χώρα μας και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενο. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα, με την εμπειρία μου για να πετύχουμε περισσότερο».

Για την εκ νέου συνεργασία του με τον Τραϊανό Δέλλα: «Ο Τράι με είχε παιδί του, οπότε έπαιξε και αυτό τον ρόλο του όπως οι Μιχάλης Μπούσης, Μηνάς Λυσσάνδρου και το οικογενειακό κλίμα του ΟΦΗ με έκανε να νιώσω ωραία. Δεν περίμενα ότι θα έμπαινα γρήγορα και μου είχε πει εξαρχής έλα στον Βόλο με την ομάδα και ας μην παίξεις. Σήμερα ήρθαν τα πράγματα όπως ήρθαν, τώρα να ξεκουραστούμε γιατί το έχω ανάγκη».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα