Ολυμπιακός: Ο Γουίλιαν έρχεται στην Αθήνα για να συζητήσει με τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ολυμπιακός: Ο Γουίλιαν έρχεται στην Αθήνα για να συζητήσει με τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με τον Ρομάνο

Newsroom
Γουίλιαν

bet365

Όπως μετέδωσε ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Γουίλιαν, θα βρεθεί το βράδυ της Κυριακής (01/09) στην Ελλάδα για διαπραγματεύσεις με τους ερυθρόλευκους.

Ο Γουίλαν εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού και οι πιθανότητες να κλείσει θετικά για τους «ερυθρόλευκους» η υπόθεση έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο δε, ο 36χρονος Βραζιλιάνος θα πετάξει το βράδυ της Κυριακής (01/09) προς την Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει με τον πειραϊκό σύλλογο το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην ομάδα. Ο Γουίλιαν έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τη Φούλαμ, από την οποία έμεινε ελεύθερος και, βάσει του ίδιου ρεπορτάζ, έχει αρκετές προτάσεις στο τραπέζι του.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε το Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όπου βρισκόταν και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός με τον ατζέντη του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα