Ξέσπασμα Λουτσέσκου: «Ο διαιτητής και ο VAR έκαναν τα πάντα για να χάσει ο ΠΑΟΚ»

Ο Λουτσέσκου

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τη διαιτησία του αγώνα της ομάδας του στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο (που τελείωσε στο 1-2).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη NOVA μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ο έμπειρος τεχνικός είχε σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία λέγοντας πώς «ήταν μια απίστευτη νίκη κόντρα στον διαιτητή και το VAR που έκαναν τα πάντα για να χάσουμε! Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε από το πρώτο λεπτό εναντίον μας!

Πώς γίνεται να μας ακύρωσε το γκολ που κάναμε το 1-2 με τον Ζίβκοβιτς και έδωσε φάουλ σε βάρος του Μπάμπα. Είδα πριν λίγο τι έγινε στον Λεβαδειακό που δεν έδωσαν πέναλτι στο χέρι της ΑΕΚ και καταλογίζουν πέναλτι για την ίδια φάση σε βάρος μας.

Τρεις φορές κλέψαμε τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και ο διαιτητής σφύριζε φάουλ. Δεν μπορώ να το καταλάβω πώς έγινε αυτό. Δεν ήταν οκ το παιχνίδι για εμάς, δεν παίξαμε όπως θέλαμε, υπήρχε υγρασία και το χορτάρι δεν ήταν καλό αλλά εμείς δείξαμε ότι είμαστε μαχητές»!

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα