ΟΦΗ: Έκλεισε στην Όκλαντ Σίτι ο Γκαγέγος

ΟΦΗ: Έκλεισε στην Όκλαντ Σίτι ο Γκαγέγος

Βασίλης Μπαλατσός
Γκαγέγκος

bet365

Ο ΟΦΗ κατέληξε σε οριστική συμφωνία με την Όκλαντ Σίτι για την παραχώρηση του Χιλιανού χαφ, Φιλίπε Γκαγέγος.

Στη Nέα Ζηλανδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φελίπε Γκαγέγος. Ο ΟΦΗ βρισκόταν εδώ και ημέρες σε διαπραγματεύσεις με την Όκλαντ Σίτι και όπως προκύπτει πλέον από τους Κρητικούς οι δυο ομάδες βρήκαν τη χρυσή τομή για την πωληση του Χιλιανού χαφ, ο οποίος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελίο στα αποδυτήρια μετά το «διπλό» στον Βόλο.

Ο Γκαγέγος πήγε στο Ηράκλειο το 2021, επέστρεψε στην πατρίδα του τον Φεβρουάριο του 2022 και το περασμένο καλοκαίρι γύρισε στους Κρητικούς. Με τα ασπρόμαυρα σε 60 εμφανίσεις μέτρησε τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ. Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται η τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής και οι ανακοινώσεις.

Μετά το παιχνίδι με τον Βόλο στο πλαίσιο του «αντίο» του Γκαγέγος σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα έβγαλε ομαδική φωτογραφία στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα