«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ για τον Ζαμπαλά: «Θα ντραπείς μ´ αυτά που θα δεις ότι έκανες, περιμένουμε τι θα πει ο Λανουά»

Διαμαρτυρίες των παικτών του ΠΑΟΚ στο διαιτητή Ζαμπαλά

bet365

Έξαλλοι είναι στον ΠΑΟΚ για τον διαιτητή Ζαμπαλά από την Ήπειρο και τον VAR (Ευάγγελου). Εντονα παράπονα στα αποδυτήρια του Περιστερίου από τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το Περιστέρι, αλλά με τρομερά παράπονα για τον διαιτητή από την Ήπειρο, Σπύρο Ζαμπαλά, για τις δύο φάσεις του δευτέρου μέρους, όπου αρχικά ακύρωσε το γκολ Ζίβκοβιτς βλέποντας «on the field review» φάουλ του Μπάμπα πάνω στον Μουντέ, ενώ μαζί με τον VAR (Σιδηρόπουλος) είδαν παράβαση και πέναλτι στο χέρι του Οτο από το οποίο ήρθε η ισοφάριση του Ατρόμητου.

Εκτός από τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος ήταν πυρ και μανία με τον διαιτητή Ζαμπαλά και τον VAR, οι «ασπρόμαυροι» εξέφρασαν τα παράπονά τους στον ρέφερι της αναμέτρησης.

«Θα ντραπείς μ´ αυτά που θα δεις ότι έκανες, κρίμα που δεν σου πέτυχε το Χ που προσπαθούσες τόσο», του είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, με τους «ασπρόμαυρους», όπως τονίζουν, να περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ανάλυση από τον αρχιδιαιτητή, Στεφάν Λανουά, αλλά και τη διαχείριση, προφανώς, του Ζαμπαλά από τον Γάλλο πρόεδρο της ΚΕΔ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα περιμένουν στην ανάλυση των φάσεων να ακούσουν για την ακύρωση του δεύτερου γκολ του Ζίβκοβιτς και για την διακοπή τριών αντεπιθέσεων με ανάποδα φάουλ, χωρίς να περιμένει την εξέλιξή τους και την εξέταση κατόπιν από τον VAR, ενώ και το γκολ του Ατρομήτου ξεκινάει απο φάουλ στον Μουργκ που άφησε πλεονέκτημα!

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα