Αθανασίου: «Με βάση τις ευκαιρίες του αγώνα έπρεπε να νικήσουμε»

Ο Αθανασίου

bet365

Ο Αθανασίου εκ μέρους των παικτών του Ατρόμητου έκανε το σχόλιό του για την εικόνα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπου ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε με 2-1.

Ο Αθανασίου που μίλησε στη NOVA στάθηκε στο παιχνίδι αλλά και στη συνέχεια για τον Ατρόμητο μετά το 1-2 με τον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης της ομάδας του Περιστερίου είπε:

Γιατί ο Ατρόμητος δεν πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας: «Ξεκάθαρα ήταν μια αποτελεσματικότητα μπροστά. Και αυτό διότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού και είχαμε πάρα πολλές φάσεις. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και σε μια φάση τελειωμένη στο 45' τρώμε ένα γκολ από το πουθενά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε με περισσότερη ψυχολογία, αλλά και πάλι ισορροπούσαμε στο παιχνίδι, κάναμε το 1-1, αλλά μια ακόμα στιγμή απροσεξίας από εμάς έφερε το τελικό αποτέλεσμα (1-2) και την πίκρα της ήττας».

Για το αν το «Χ» θα αντικατόπτριζε την εικόνα του αγώνα: «Όχι, πιστεύω πως η νίκη η δικιά μας θα ήταν, με βάση τις φάσεις του παιχνιδιού. Έπρεπε να νικήσουμε με βάση τις ευκαιρίες αλλά με την αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ δεν μπορείς να πεις κάτι άλλο. Πιστεύω πως το «Χ» θα ήταν το καλύτερο, αλλά σίγουρα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την εμφάνιση του Ματθαίου: «Ήταν εξαιρετικός. Έπαιξε απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ ποιότητα, έμπειρους παίκτες. Πολύ δύσκολο παιχνίδι, με κόσμο, με πίεση, ήταν και αρχή του πρωταθλήματος. Πρέπει να συνεχίσει έτσι, να πάρει περισσότερες ευκαιρίες και έχουμε και τον προπονητή ο οποίος τις δίνει απλόχερα. Να συνεχίσει έτσι και να καθιερωθεί γιατί είναι παιδί από τις Ακαδημίες. Είναι Έλληνας, είναι και μικρός, για να μπορέσει να εξελιχθεί».

Για το εάν είναι μια ευκαιρία αυτή τις διακοπής για δουλειά: «Η πρώτη ευκαιρία είναι από την πρώτη ημέρα που μαζευτήκαμε. Διότι με τον Κώτση έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε κάνει την προετοιμασία μας και δεν πιστεύω πως στα τρία παιχνίδια, δείξαμε κακή εικόνα. Είχαμε δείξει μια πολύ καλή εικόνα, παρότι είμαστε μια καινούργια ομάδα, με νέους παίκτες. Αν δούμε την περσινή ομάδα, μόνο ο Έντερ είναι σε αυτή και ο Τσιάκα. Κάθε εβδομάδα είμαστε έτοιμοι για τον κάθε αντίπαλο. Αποδείξαμε και σήμερα (Κυριακή με τον ΠΑΟΚ) πώς μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά, αλλά δεν μας έκατσε. Πιστεύω πως την επόμενη φορά θα βγούμε νικητές από το παιχνίδι».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα