Η «απάντηση» Γκαρσία σε Λουτσέσκου: «Το γήπεδο δεν είναι Μπερναμπέου αλλά είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα»

Ο Γκαρσία

bet365

Ο τεχνικός του Ατρόμητου απάντησε με τον τρόπο του στους ισχυρισμούς του Λουτσέσκου για την κατάσταση του γηπέδου στο Περιστέρι και το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία - που μίλησε στη NOVA - επισήμανε μετά το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (1-2): «Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου: κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά κάναμε λάθη σε λεπτομέρειες. Παράδειγμα το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, έπρεπε να τελειώσουμε την φάση στην αρχή. Κάναμε λάθη και στο δεύτερο γκολ αλλά θα βελτιωθούμε».

Για το γήπεδο του Ατρόμητου: «Για την Ελλάδα, το τερέν είναι ένα από τα καλύτερα. Δεν είναι το Μπερναμπέου, γιατί έχω παίξει και εκεί αλλά και εδώ παίζεις ποδόσφαιρο».

Για τη βελτίωση που περιμένει μέσα από την διακοπή: «Εχουμε παίξει τρία παιχνίδια ως τώρα στο Πρωτάθλημα: έχουμε τρία ματς κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους, Θέλουμε να βελτιωθούμε στη διακοπή. Έχουμε νέους παίκτες που πρέπει να τους βάλουμε στην ομάδα και είμαστε στον σωστό δρόμο. Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος ως προπονητής».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα