Λουτσέσκου: «Αυτό που συνέβη με τον διαιτητή είναι… απερίγραπτο»!

Newsroom
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Πολύ πιο ήρεμος και αφήνοντας στην άκρη το ξέσπασμά του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου, χαρακτήρισε σημαντικό διπλό για τον ΠΑΟΚ τη νίκη επί του Ατρομήτου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν πυρ και μανία με τη διαιτησία του Σπύρου Ζαμπαλά, αναφέρθηκε με τη λήξη του αγώνα στον Ηπειρώτη ρέφερι και τον VAR (Σιδηρόπουλο) για τις φάσεις που διαμαρτύρεται έντονα ο ΠΑΟΚ, ωστόσο στην συνέντευξη Τύπου χαμήλωσε τους τόνους και μίλησε για το παιχνίδι χαρακτηρίζοντας σπουδαία τη νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο ματς και το κερδίσαμε απέναντι στον διαιτητή και απέναντι σε μια καλή ομάδα που έπαιξε δυνατά και παθιασμένα και που έχει ένα καλό αγωνιστικό πνεύμα. Επίσης ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός ώστε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα όπως θέλαμε. Για όλους αυτούς τους λόγους είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη και ειδικά έχοντας απέναντι μας τέτοιες αποφάσεις από το πρώτο μέρος και ειδικά στο δεύτερο και αναφέρομαι και στην ακύρωση του δεύτερου μας γκολ.

Αλλά όπως κερδίσαμε την τελευταία αγωνιστική μέσα στην έδρα του Άρη και έχοντας και εκεί απέναντι μας την διαιτησία, έτσι και τώρα πήραμε μια νίκη. Αυτό που συνέβη με τον διαιτητή είναι… απερίγραπτο. Επίσης είπα στους παίκτες μου μετά το τέλος του αγώνα πως παλέψανε και τους θύμισα το ματς με τον Αρη την τελευταία αγωνιστική. Επίσης η ομάδα προερχόταν από ένα ταξίδι, ένα ματς ευρωπαϊκό και υπήρχε κούραση.

Επίσης να μην ξεχάσω πως πριν το πέναλτι του Ατρομήτου υπήρξε φάουλ πάνω στον Μουργκ που δεν δόθηκε…».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα