Σορετίρε: «Είναι… τρελό που κληρωθήκαμε με τη Γιουνάιτεντ, είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψω»

Newsroom
Ο Σόλα Σορετίρε

bet365

Οι πρώτες δηλώσεις του Σόλα Σορετίρε που ήταν από τους πρωταγωνιστές του «ασπρόμαυρου» διπλού στο Περιστέρι. Τι είπε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον... Μπίσεσβαρ.

Ο Σόλα Σορετίρε πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου (1-2).

Ο νεαρός Άγγλος μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης για τον «Δικέφαλο», ενώ σχολίασε τόσο την κλήρωση στη League Phase του Europa League που έφερε την πρώην ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο δρόμο του ΠΑΟΚ, το μαλλί του που θυμίζει… Μπίσεσβαρ, αλλά και τις πρώτες του στιγμές στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Σκοράραμε στο φινάλε του πρώτου μέρους, ακολούθησε ένα σκληρό δεύτερο ημίχρονο, μας ισοφάρισαν με πέναλτι, αλλά ο Καμαρά σκόραρε μετά από μια εξαιρετική σέντρα. Μια δύσκολη νίκη που φυσικά μας χαροποιεί, μετά από μια σκληρή εβδομάδα που προηγήθηκε. Υπήρχε κούραση και από το ταξίδι και από το παιχνίδι κόντρα στη Σάμροκ. Ακόμα και αν δεν αγωνίζεσαι υπάρχει εξουθένωση από όλη αυτή τη διαδικασία. Το χορτάρι σήμερα δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ήταν ξερό, αλλά η θέλησή μας ήταν μεγάλη για τη νίκη».

Για την κλήρωση απέναντι στη Μάντσεστερ: «Το συζητούσα δύο μήνες πριν με τους φίλους μου στην Αγγλία, πώς θα είναι εάν επιστρέψω ως αντίπαλος της Μάντσεστερ. Και να που θα γίνει. Είναι… τρελό, είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψω εκεί, θα πάμε για το καλύτερο δυνατό. Παρακολουθώ τη Μάντσεστερ, την αγαπώ, έμαθα για την ήττα σήμερα από τη Λίβερπουλ, αλλά θα ανακάμψει γρήγορα».

Για τα σχόλια που του κάνουν για το μαλλί του και ότι θυμίζει Μπίσεσβαρ: «Μου είπαν ότι έχω το ίδιο μαλλί με τον Μπίσεσβαρ. Το διάβαζα από την αρχή που έγινε η μεταγραφή μου. Δεν ήξερα στην αρχή τι είναι. Νόμιζα ότι ήταν κάποια λέξη. Μετά μου εξήγησαν ποιος είναι και διαπίστωσα ότι ήταν ένας πάρα πολύ καλός παίκτης του ΠΑΟΚ».

Για τις πρώτες του ημέρες στη Θεσσαλονίκη: «Με δυσκολεύει η κίνηση στους δρόμους το πρωί για να πάω στην προπόνηση, αλλά και γενικότερα για να κινηθώ στην πόλη, αλλά και η ζέστη που υπάρχει. Όμως η πόλη είναι εξαιρετική. Ο κόσμος μου αρέσει πολύ. Υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ σε κάνουν να νιώσεις σαν το σπίτι σου. Έμαθα κάποιες βασικές λέξεις στα ελληνικά. Σίγουρα η πρώτη ήταν μια… άσχημη (σ.σ γέλια), αλλά έμαθα τα βασικά καλημέρα, καλησπέρα, τι κάνεις».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα