Stoiximan Super League: Ο ΠΑΟΚ «έπιασε» τον Ολυμπιακό στην κορυφή, στο «-5» ο Παναθηναϊκός

Newsroom
paok intime

bet365

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Περιστέρι καθώς κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο και έτσι συνεχίζει, όπως και ο Ολυμπιακός, με το απόλυτο στη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός έκανε τη 2η γκέλα του στα πρώτα 3 παιχνίδια της τρέχουσας περιόδου.

Τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Stoiximan Super League «έπιασε» απόψε (1/9) ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και έτσι συνεχίζει, όπως και οι «ερυθρόλευκοι», με το απόλυτο (3Χ3) στη σεζόν.

Σε απόσταση αναπνοής από τους Πειραιώτες και τους Θεσσαλονικείς, στο «-2», βρίσκεται η ΑΕΚ που πέρασε 3-0 από τη Λιβαδειά, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που πλέον «έπεσε» στο «-5» από την 1η θέση, αφού έμεινε στο 2-2 με την Athens Kallithea και έτσι «πέταξε» πόντους για 2η φορά σε μόλις 3 ματς που «τρέχει» το πρωτάθλημα (σ.σ. είχε προηγηθεί η ήττα 1-0 της πρεμιέρας από τον Αστέρα Aktor).

Στο Πανθεσσαλικό ο ΟΦΗ πήρε την πρώτη του νίκη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο καθώς επικράτησε 3-1 της Βόλου και ξεκόλλησε από την ουρά.

Το πρωτάθλημα θα διακοπεί για μία εβδομάδα καθώς το άλλο Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρχει δράση λόγω των υποχρεώσεων που έχουν οι Εθνικές Ομάδες για το Nations League και θα αρχίσει ξανά το τριήμερο 14,15 και 16 του μηνός.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο (31/8)
Λαμία-Ολυμπιακός 0-3
Αρης-Αστέρας Aktor 1-1
Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0

Κυριακή (1/9)
Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-3
Βόλος-ΟΦΗ 1-3
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-2
Athens Kallithea-Παναθηναϊκός 2-2

Η βαθμολογία (Σε 3 αγώνες)

Ολυμπιακός 9
ΠΑΟΚ 9
ΑΕΚ 7
Αρης 5
Λαμία 4
ΟΦΗ 4
Αστέρας Aktor 4
Παναθηναϊκός 4
Παναιτωλικός 3
Βόλος 3
Ατρόμητος 2
Athens Kallithea 2
Λεβαδειακός 1
Πανσερραϊκός 0

Επόμενη αγωνιστική (δεν έχουν οριστεί οι ακριβείς ημερομηνίες)

ΑΕΚ – Βόλος
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος
ΟΦΗ – Αρης
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός
Λαμία – Athens Kallithea

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα