ΠΑΟΚ: «Το πέναλτι του Ατρόμητου ξεκινάει από φάουλ στον Μουργκ»

ΠΑΟΚ: «Το πέναλτι του Ατρόμητου ξεκινάει από φάουλ στον Μουργκ»

Newsroom
fda

bet365

Ο ΠΑΟΚ αποτύπωσε στο report της αναμέτρησής του με τον Ατρόμητο που κυρίως εστιάζει τα παράπονά του για τις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα.

Πολλά παράπονα από τους ρέφερι του αγώνα τους με τον Ατρόμητο όπου κέρδισαν 2-1 διατηρούν όλοι στον ΠΑΟΚ και μάλιστα τα μετέφεραν στον διαιτητή Ζαμπάλα μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Είναι χαρακτηριστικό δε πως ο Δικέφαλος ανέφερε μεταξύ άλλων στο report του πως «στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε μεταμορφωμένος και με διάθεση να τελειώσει το παιχνίδι. Κράτησε τη μπάλα στα πόδια, έπαιξε μεθοδικά και στο 69′ βρήκε δίχτυα, με τον Τσάλοφ να σερβίρει και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να εκτελεί, αλλά ο διαιτητής κι ο VAR είχαν διαφορετική άποψη και ακύρωσαν το γκολ για επιθετικό φάουλ (!) του Μπάμπα».

Μετά σχολίασαν ότι «Στο 85′ ο Ατρόμητος κατάφερε να βρει γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Σε φάση που ξεκινάει από φάουλ πάνω στον Μουργκ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, με τον διαιτητή να δίνει πλεονέκτημα, αλλά να μην επιστρέφει τη φάση στην παράβαση πάνω στον Αυστριακό, ο Ατρόμητος βγήκε στην κόντρα και κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γιόνι, με τον Ουάρντα να ευστοχεί για το 1-1».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα