Παναθηναϊκός: Μετά το 2015 καμία ομάδα δεν τού έκανε περισσότερες τελικές από την Athens Kallithea!

Newsroom
Παναθηναϊκός - Athens Kallithea

bet365

Η Athens Kallithea ήταν καταιγιστική στην ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον υποχρέωσε να δεχθεί τις περισσότερες τελικές που έχει δεχθεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος από το 2015 μέχρι σήμερα.

Μπορεί στο τέλος να έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), όμως ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε έντονα με την εικόνα του κόντρα στην Athens Kallithea και ειδικά την ανασταλτική του λειτουργία. Η ομάδα του Ντονάτι υπήρξε καταιγιστική κατά περιόδους κόντρα στο «τριφύλλι» και αν ο Βολοντομίρ Ντραγκόφσκι δεν βρισκόταν ξανά σε εξαιρετική ημέρα, οι νεοφώτιστοι θα είχαν καταφέρει να βρουν κι άλλα τέρματα.

Η αλήθεια είναι πως, ανασταλτικά, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε ένα σχεδόν... στοιχειωμένο αρνητικό ρεκόρ. Η ομάδα του Αλόνσο - όπως μετέδωσε η Cosmote TV - δέχθηκε 24 τελικές από την Athens Kallithea. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Wyscout, της κορυφαίας πλατφόρμας ποδοσφαιρικής ανάλυσης, που συλλέγει δεδομένα από το 2015/16 κι έπειτα, ποτέ καμία άλλη ομάδα δεν ανάγκασε τους «πράσινους» να δεχθούν περισσότερες τελικές σε αγώνα πρωταθλήματος από εκείνη τη σεζόν μέχρι και σήμερα!

Οι νεοφώτιστοι ουσιαστικά ισοφάρισαν τον Ολυμπιακό σε αυτό το στατιστικό και για λίγο δεν... πήραν την πρωτιά. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επίσης κάνει 24 τελικές κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι αιωνίων του πρώτου γύρου τη σεζόν 2018/19 μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τότε προπονητής του «τριφυλλιού» ήταν ο Γιώργος Δώνης και το παιχνίδι εν τέλει έληξε 1-1 χάρη σε ένα τέρμα του Παπέ Αμπού Σισέ που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, αφού ο Κάτσε είχε ανοίξε το σκορ στο 61΄.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα