Βούλγαρης για Λουτσέσκου: «Δεν τον ενημερώσατε ποιος έφτιαξε τους πίνακες και ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ;»

Newsroom
Ο Σταμάτης Βούλγαρης, Σύμβουλος Επικοινωνίας της ΑΕΚ

bet365

Ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταμάτης Βούλγαρης με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με αφορμή ότι μίλησε ξανά για την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο εκτός από το ότι υποστήριξε πως «ο διαιτητής και ο VAR έκαναν τα πάντα για να χάσει ο ΠΑΟΚ», σχολίασε επίσης ότι: «Είδα πριν λίγο τι έγινε στον Λεβαδειακό που δεν έδωσαν πέναλτι στο χέρι της ΑΕΚ και καταλογίζουν πέναλτι για την ίδια φάση σε βάρος μας».

Ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταμάτης Βούλγαρης σε ανάρτησή του στα social media με αφορμή το σχόλιο του Λουτσέσκου για την ΑΕΚ αναρωτήθηκε αν ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει ενημερωθεί για το ποιος έφτιαξε τους νέους πίνακες διαιτησίας και για το ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ.

Παράλληλα ο Τάσος Τσατάλης αναρωτήθηκε αν όσα ειπώθηκαν μετά το ματς στο Περιστέρι, αλλά και η επίθεση που έγινε στους διαιτητές του Λεβαδειακός - ΑΕΚ από αναρτήσεις παραγόντων τρίτων ομάδων, προκαλέσουν την παρέμβαση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Σταμάτης Βούλγαρης έγραψε για τον Λουτσέσκου:

«Επειδή πάλι μίλησε για την ΑΕΚ… Δεν τον έχετε ενημερώσει ρε καρντάσια για το ποιος έφτιαξε τους νέους πίνακες της διαιτησίας ή δεν ξέρετε; Δεν τον ενημερώσατε για το ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ; Δεν είναι αυτός για τον οποίο πανηγυρίζατε όλο το καλοκαίρι; Δεν τον ενημερώσατε για το ποιοι δύο πρόεδροι τον στήριξαν με χέρια και με πόδια για να βγει και να «καθαρίσει» το ποδόσφαιρο; Δεν τον ενημερώσατε για το ποιος έκανε τις επαφές με την UEFA για το νέο αρχιδιαιτητή; Για… μένα, να βρείτε τον υπεύθυνο και να του ζητήσετε εξηγήσεις».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα