Τσατάλης: «Θα παρέμβει ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας;»

Newsroom
Ο Τάσος Τσατάλης, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ

bet365

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης αναρωτήθηκε για το αν ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας παρέμβει για τα όσα ειπώθηκαν από πλευράς ΠΑΟΚ μετά το ματς στο Περιστέρι, αλλά και για την επίθεση στους διαιτητές του Λεβαδειακός - ΑΕΚ μέσω αναρτήσεων παραγόντων τρίτων ομάδων.

Εκτός από την αντίδραση του συμβούλου επικοινωνίας της ΑΕΚ, Σταμάτη Βούλγαρη για τα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, υπήρξε τοποθέτηση και από τον Τάσο Τσατάλη. Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ αναρωτήθηκε αν όσα ειπώθηκαν μετά το παιχνίδι στο Περιστέρι, αλλά και οι αναρτήσεις παραγόντων τρίτων ομάδων για τους διαιτητές στο Λεβαδειακός - ΑΕΚ, προκαλέσουν την παρέμβαση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα βάσει των όσων είχε πει ο πρόεδρος της ΕΠΟ στην τελευταία εκτελεστική.

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη:

«Θα παρέμβει ο Ποδοσφαιρικος Εισαγγελέας για όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τυπου αλλά και προσωπικά στους διαιτητες μετά το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ; Και για την επίθεση στους διαιτητές στο Λεβαδειακος-ΑΕΚ, σε αναρτήσεις παραγόντων τρίτων ομάδων;».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα