Αλόνσο: «Παίξαμε πολύ άσχημα, ξέρω τι φταίει δεν θα το πω στη Συνέντευξη Τύπου»

Αλόνσο: «Παίξαμε πολύ άσχημα, ξέρω τι φταίει δεν θα το πω στη Συνέντευξη Τύπου»

Newsroom
Ο Αλόνσο

bet365

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν… κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά την ισοπαλία 2-2 του Παναθηναϊκού κόντρα στην Athens Kallithea.

Στο 2-2 με την Athens Kallithea έμεινε χθες (1/9) ο Παναθηναϊκός και έτσι η πρώτη διακοπή της Stoiximan Super League τον βρήκε στο «-5» από την κορυφή, μετά από μόλις τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν… έψαξε για δικαιολογίες στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα της Λεωφόρου, όπου και αρχικά του μεταφέρθηκε ότι όπως και στην πρεμιέρα κόντρα στον Αστέρα Aktor όπου το «τριφύλλι» έχασε 1-0, έτσι και πριν από λίγο μετά από ένα καλό ματς στην Ευρώπη ακολούθησε κάποιο με κακή εικόνα στο πρωτάθλημα, ενώ ρωτήθηκε και που οφείλεται αυτό (σ.σ. τότε ήταν η νίκη 1-0 στο Αμστερνταμ επί του Αγιαξ όπου η ομάδα αποκλείστηκε στα πέναλτι, τώρα η νίκη-πρόκριση επί της Λιόν). «Συμφωνώ μαζί σας. Δείξαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε και να παίξουμε καλύτερα στο πρωτάθλημα στα ματς που θα έρθουν».

Για το τι τον προβληματίζει περισσότερο στην εικόνα των «πράσινων» σχολίασε ότι «όπως σας είπα, παίξαμε πολύ άσχημα. Μετά από μεγάλους αγώνες στην Ευρώπη, τον επόμενο αγώνα πάμε άσχημα. Δεν είναι κάτι αποδεκτό, δεν μπορούμε να το δεχτούμε. Δεν έχουμε δικαιολογία! Σήμερα είμαστε 5 βαθμούς πίσω στο πρωτάθλημα. Είναι αλήθεια ότι μόλις τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να δώσουμε την εικόνα που θέλουμε και να κερδίζουμε τους αγώνες όπως το αξίζουμε».

Για το αν η διακοπή έρχεται στο κατάλληλο σημείο απάντησε πως «ναι, θα μας βοηθήσει να προπονούμαστε καθημερινά και να επιστρέψουμε καλύτεροι και πιο δυνατοί στις υποχρεώσεις μας».

Παράλληλα του ζητήθηκε και ένα σχόλιο για το αν η διαφορά στην απόδοση σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι πνευματική ή θέμα ενέργειας και τι πιστεύει πως λείπει από την ομάδα. «Η διαγνωστική μου για το τι φταίει είναι σαφής, αλλά εδώ δεν είναι ο σωστός χώρος για να την πω», απάντησε.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα