ΠΑΟΚ: Το μήνυμα και η περηφάνια του Μαντί Καμαρά

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα και η περηφάνια του Μαντί Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

bet365

Το buzzer beater του Μαντί Καμαρά χάρισε στον ΠΑΟΚ το «διπλό» στο Περιστέρι και ο Αφρικανός χαφ των Πρωταθλητών Ελλάδας έστειλε, μέσω των social media, το μήνυμά του.

Το πρώτο γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα του Μαντί Καμαρά λύτρωσε τον ΠΑΟΚ και χάρισε στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μια μεγάλη νίκη απέναντι στο πολύ καλό σύνολο του Ατρομήτο και μέσα σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι παραδοσιακά για τους «ασπρόμαυρους» το Περιστέρι.

Ο 27χρονος χαφ από τη Γουινέα αρχίζει να ανεβάζει στροφές, κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη του προπονητή του, ενώ από σήμερα θα ενσωματωθεί ξανά στην εθνική ομάδα της χώρας του ύστερα από τρία χρόνια απουσίας.

«Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε σαν ομάδα. Περήφανος για αυτή την ομάδα. Πάμε ΠΑΟΚ», ανέφερε στο μήνυμά του ο «χρυσός σκόρερ» των Πρωταθλητών Ελλάδας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες του, όπως ο Τάισον Φρέντα και ο δημιουργός του γκολ, Κίριλ Ντεσπόντοφ, που αποθέωσαν τον Μαντί Καμαρά για το γκολ της νίκης!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα