ΟΦΗ: Αυξάνονται οι μνηστήρες για Ισέκα, «ανοιχτό» να πωληθεί

ΟΦΗ: Αυξάνονται οι μνηστήρες για Ισέκα, «ανοιχτό» να πωληθεί

Βασίλης Μπαλατσός
ΙΣΕΚΑ

bet365

Τα τελευταία 24ωρα έχουν αυξηθεί οι προτάσεις για την αγορά του Άαρον Ισέκα και είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο ΟΦΗ να δεχτεί να τον παραχωρήσει.

Μπορεί ο ΟΦΗ να απέρριψε τις δυο προτάσεις της Βοϊβοντίνα για την πώληση του Άαρον Ισέκα, όμως οι κρούσεις για τον Βέλγο συνεχίζονται. Τα τελευταία 24ωρα έχουν αυξηθεί οι προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία των Κρητικών για τον 26χρονο επιθετικό και είναι πλέον περισσότερες από μία οι ομάδες του εξωτερικού που έχουν εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον τους.

Επίσης οι προτάσεις είναι πλέον πολύ πιο υψηλές από τις αρχικές που είχε κάνει Βοϊβοντίνα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του Ισέκα.

Φυσικά οι Κρητικοί βρίσκονται σε άμεση συνεννόηση για το ζήτημα με τον προπονητή της ομάδας, Τραϊανό Δέλλα. Σε περίπτωση που ο Ισέκα παραχωρηθεί είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει άμεση αντικατάσταση.

Ο ΟΦΗ απέκτησε τον Ισέκα τον περασμένο Γενάρη από την Μπάρνσλεϊ. Με τα ασπρόμαυρα ο Βέλγος επιθετικός που έχει συμβόλαιο έως το 2025 έχει 16 εμφανίσεις, με πέντε γκολ και μια ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα